Проблема ідентифікації наукових шкіл у психології - Shevchuk, V. (Психологія та особистість, 2016)
У статті подано результати теоретичного аналізу проблеми ідентифікації наукової школи загалом та у психології зокрема. Розкривається сутність поняття «психологічна наукова школа» на основі формальних, структурно-змістовних, географічних та етнопсихологічних ознак.