Особливості зв’язку креативності та професійно важливих якостей студентів-менеджерів - Moskovchenko, A. (Психологія та особистість, 2016)
Стаття присвячена аналізу результатів дослідження зв’язку креативності з іншими професійно вагомими якостями студентів- менеджерів. Зокрема, проаналізовані результати дослідження зв’язку організаторських і комунікативних збірностей, мотивації досягнення, стратегій поведінки у конфлікті, специфіки самооцінки та самоорганізаторських умінь студентів-управлінців з різними рівнями креативності.