Особливості психологічних проблем розлучених жінок - Zubtsov, D. (Психологія та особистість, 2016)
У статті здійснено стислий аналіз наукових доробок вітчизняних психологів з деяких суттєвих психологічних проблем, що покращують та розширюють розуміння особливостей стану жінок після розпаду сім’ї.