Шляхи підвищення рівня емоційної саморегуляції студентів музичного училища - Iudina, N.; Zinchenko, O. (Психологія та особистість, 2016)
У статті подано теоретичний аналіз проблем емоційної саморегуляції музично-виконавської діяльності студентів музичних спеціальностей. Розкрито актуальні передумови формування емоційної саморегуляції студентів-музикантів. Надано результати дослідження зміни рівня емоційної саморегуляції студентів музичного училища у результаті тренінгових занять.