Психічні стани успішних та неуспішних студентів у ситуації іспиту - Diomidova, N. (Психологія та особистість, 2016)
У статті розглядається проблема психічних станів студентів на іспиті. Подано результати дослідження відмінностей у вираженості психічних станів у неуспішних та успішних студентів. Показано структуру психічних станів у студентів під час іспиту, яка представлена фактором негативного настрою, фактором ресурсних станів на іспиті, іммобілізаційним та мобілізаційним факторами.