Кар’єрне проектування як фактор професійної підготовки майбутніх учителів - Goncharova, N. (Психологія та особистість, 2015)
У статті акцентується увага на проблемі проектування професійної кар’єри студентами педагогічного вишу. Проаналізовано теоретичні підходи до психологічних особливостей проектування в студентському віці. Розглянуто процес проектування як детермінуючий фактор професійної підготовки майбутнього учителя. Обговорюється необхідність психологічного та організаційного супроводу кар’єри майбутніх фахівців.