Дослідження домінуючої конфігурації моделей стосунків через аналіз наративу - Zozul, T. (Психологія та особистість, 2014)
У статті за допомогою RAP-інтерв’ю виявляються конфлікти у домінуючій конфігурації стосунку клієнтів та оцінюються зміни у стосунках та стані клієнтів у залежності від зміни значимого об’єкта.