Вічні й сучасні проблеми особистості (Вітальне слово) - Stepanenko, M. (Психологія та особистість, 2012)
Вітальне слово ректора Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка Степаненка М. І. присвячене заснуванню нового всеукраїнського наукового психологічного видання - журналу "Психологія і особистість".